Community Abonneren
×

De eerste editie van Sociaal Domein online

Hier is ie dan: jaar 1, editie 1 van Sociaal Domein, het tijdschrift voor, door en over het sociaal domein! We zijn er trots op dat we de lezers dit eerste nummer kunnen aanbieden. Omdat dit de eerste editie is, is de pdf voor deze keer vrij downloadbaar via onze website. Onze nieuwsapp bevindt in […]

Hier is ie dan: jaar 1, editie 1 van Sociaal Domein, het tijdschrift voor, door en over het sociaal domein! We zijn er trots op dat we de lezers dit eerste nummer kunnen aanbieden. Omdat dit de eerste editie is, is de pdf voor deze keer vrij downloadbaar via onze website.

Onze nieuwsapp bevindt in de laatste fase van goedkeuring bij de apple store en google play. Zodra de app beschikbaar is, kan deze gedownload worden en kan ons tijdschrift op iedere device gelezen worden. De app is responsive wat zoveel betekent als dat de artikelen zich aanpassen aan het formaat van je device!

Maar voor nu: Enjoy!