Community Abonneren
×

Psychisch herstelnetwerk De Hoofdzaak vernieuwt haar website

Het Noord-Hollandse netwerk voor en door mensen met psychische kwetsbaarheid De Hoofdzaak heeft haar website geheel vernieuwd. Haar diensten zijn nu helder gepresenteerd in zes groepen: ontmoeting, herstel, zelfregie, meedoen, ervaringsdeskundigheid en advies. De vele activiteiten van De Hoofdzaak zijn beter doorzoekbaar op datum, thema en plaats. Verder heeft elk van haar vier regio’s een eigen pagina gekregen. En er is een warme en heldere nieuwe opmaak.
Inwoners in Noord-Holland boven de lijn Amsterdam-IJmuiden kunnen bij De Hoofdzaak terecht voor het omgaan met en herstel bij psychische problemen. De Hoofdzaak werkt na, naast of vooraf aan (ggz-)zorg en is onafhankelijk daarvan. Het netwerk werkt vooral op basis van vrijwillige ervaringsinzet voor en door lotgenoten en is ook gericht op naasten. Deelname is kosteloos en vrij toegankelijk.

De website is vindbaar op www.dehoofdzaak.org