Community Abonneren
×

De maatschappelijke impact van Beursvloer Zwijndrecht

Ondernemers en maatschappelijke organisaties, het zijn veelal verschillende werelden. Jammer, want ze kunnen veel van elkaar leren en door samenwerking maatschappelijke impact hebben. Om ondernemers en organisaties samen te brengen, organiseerde Zwijndrecht 23 juni de Beursvloer Zwijndrecht. Doel: matches maken met maatschappelijke impact.

Jiffy is een bedrijf in Zwijndrecht dat werkt aan duurzame groeioplossingen om de wereld te voeden, St. Minima Zwijndrecht zet zich in voor minima gezinnen in Zwijndrecht. Op de Beursvloer Zwijndrecht spreken zij af dat Jiffy grondstoffen levert voor de moestuin van St. Minima Zwijndrecht. In ruil hiervoor noemt St. Minima Zwijndrecht Jiffy als één van de donateurs.

Hercules levert re-integratiediensten aan het UWV. Opnieuw & Co is een not-for-profit kringlooporganisatie. Op de Beursvloer Zwijndrecht spreken zij af samen de mogelijkheden te onderzoeken om mensen vanuit de (Wajong-)uitkering te plaatsen bij Opnieuw & Co.  

Ames is een officiële merkdealer van Volkswagen, Audi, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagen in Dordrecht en omstreken. Diverz is de welzijnsorganisatie van Zwijndrecht. Op de Beursvloer Zwijndrecht spreken ze af dat Ames vervoersmiddelen beschikbaar stelt voor een uitje van de groep Oekraïense vluchtelingen in Zwijndrecht.

Het zijn drie van de 35 matches die werden gesloten tijdens de vierde editie van Beursvloer Zwijndrecht, een initiatief van welzijnsorganisatie Diverz met ondersteuning van het Ondernemersfonds van de lokale ondernemersvereniging. In de aula van Loket Zwijndrechtse Waard verzamelden zich deelnemers van ruim veertig verschillende maatschappelijke organisaties en ondernemers uit Zwijndrecht met als doel om zoveel mogelijk matches te maken.  

Hele artikel lezen? Download het hier!