Community Abonneren
×

Brandbrief bij Commissiedebat Tweede Kamer over suïcidepreventie

In een brandbrief vragen de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en MIND aandacht voor de (voorgenomen) sluitingen van zorgvoorzieningen in de ggz. Ze waarschuwen dat het wegvallen van specifiek zorgaanbod ertoe kan leiden dat er gaten vallen in het (regionale of nationale) zorgpalet, waardoor de zorg voor cliënten in het gedrang komt.
Deze brandbrief komt op een cruciaal moment, want op 11 mei vindt in de Tweede Kamer het commissiedebat plaats over ggz/maatschappelijke opvang/suïcidepreventie.

Preventie

In een brandbrief vragen de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en MIND aandacht voor de (voorgenomen) sluitingen van zorgvoorzieningen in de ggz. Deze brandbrief komt op een cruciaal moment, want op 11 mei vindt in de Tweede Kamer het commissiedebat plaats over ggz/maatschappelijke opvang/suïcidepreventie.

Trefwoorden: